Comunicació lliure

Mitjans lliures

 • Blog Stats

  • 2.969 hits
 • Arxiu

Trobada

http://www.okupemlesones.org/joomla/darrers/

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/385505/index.php

http://giss.tv/dmmdb/mitjanslliures

Tenim problemes similars?

Com els podem afrontar?

Tenim experiències que podem compartir?

Podem aprofitar-nos els uns als altres?

Podem actuar junts o coordinats per millorar el nostre treball?

L’objectiu d’aquesta trobada és /valorar, i en el seu cas/ posar en marxa, la creació d’una xarxa catalana de mitjans comunitaris, lliures i alternatius que faciliti el treball coordinadat almenys en els  següents quatre punts que ens semblen d’especial rellevància:

– La generació de propostes, arguments i accions en l’imminent desenvolupament de les lleis de l’audiovisual a nivell català i espanyol (Llei de la Comunicació Audiovisual de Catalunya, Ley General del Audiovisual, LSSI i altres) que contribueixin al desenvolupament i enfortiment d’aquest sector comunicatiu.

– Les accions i estratègies per incrementar la nostra visibilitat i legitimitat entre les comunitats més properes i dins de la societat en general.

– Els coneixements tecnològics per millorar la qualitat, abast i eficàcia dels nostres missatges i del nostre funcionament.

– Les accions i estratègies per donar a coneixer a les administracions amb responsabilitat en el sector audiovisual les característiques i potencialitat dels mitjans comunitaris, lliures i alternatius.

2 Respostes per a “Trobada”

 1. M´agradaría equivocarme però tinc clar que l´administració de la Generalitat de Catalunya en la temàtica de les ràdios lliures fa 30 anys que s´ens pija a sobre i diu que plou.

  Ni en la legislatura d´en Tarradellas, ni Pujol, ni Maragall, ni Montilla, han fet més que pendrens el pel… promeses moltes, realitats cap.

  Ni que és diguin d´esquerres i progrés… tot mentida !!

  És una realitat indiscutible, que en aquest tema esten per exemple pitjor que a frança o itália, tot i els seus caps de govern de dreta.

 2. jose javier said

  Hola amigos,

  soy hijo de emigrantes espanoles, nacido y crecido en Alemania. Aquí trabajé como DJ en clubs y tuve mi propio programa de radio llamado FutureJazzSessions durante 10 anos para una radio local no comercial.
  Vivo en Mallorca desde hace dos anos y harto de la programación comercial de las radios de aquí y viendo día a día el gran potencial artistico que veo en todas las partes de la isla, ella llegado a la conclusión que tengo que iniciar un proyecto para crear una estación de radio fm en Mallorca que sea diferente y que ayude a prosperar la subcultura.
  Este escrito os lo envio porque espero que se me pueda ayudar con informaciones y consejos útiles para mis primeros pasitos. Pienso que contactar con vosotros que llevais tiempo en ello y teneis experiencia es algo esencial ahora para mi. Espero que entendeis bien lo dificil que son los primeros pasos y os estaré muy agradecidos si me podeis dar algunos consejos como iniciar este proyecto.
  Os estaria muy,muy,muy agradecido si me pudieseis dar desde vuesto punto de vista un mini resumen de los pasos que dariais vosotros o de los que habeis dado para conseguir lo que estais haciendo.
  Yo por ahora lo unico que pienso que debo de hacer para iniciar es el crear una asosiación musicocultural. Tal vez estoy equivocado, por lo cual espero ansiosamente vuestras recomendaciones.

  Desde Mallorca, muchas gracias y un fuerte abrazo para todos vosotros.
  José Javier

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
A %d bloguers els agrada això: